noscript-img Koroški center novih tehnologij

Koroški center novih tehnologij  Koroški center novih tehnologij

Objave


Filter

Innoduler – družinska tradicija, prepletena z inovativnim duhom


2021-01-20
17:05:49

Povezava


https://www.duler.si/

Priloge


Podjetje Duler je pred več kot 35 leti v svoji obrtni delavnici ustanovil Matjaž Duler. Podjetju je do danes uspelo ustvariti ugled v okolju, v katerem deluje in pridobiti dolgoročne poslovne partnerje. Nedavno se je iz Pameč razširilo v Šentjanž, kjer je vzpostavilo nov tehnološko razvojni center. Po tem, ko je v solastništvo podjetja vstopila avstrijska družba Innofreight, se je podjetje Duler preimenovalo v Innoduler. S pomočjo novega poslovnega partnerja so naročila po celotni Evropi močno poskočila in iz meseca v mesec podirajo rekorde. Zaradi hitrega in uspešnega razvoja smo v zadnjem obdobju svojo ekipo izdatno povečali in trenutno zaposlujemo okoli 150 strokovnjakov. S svojimi partnerji zagotavljamo celovite rešitve, ki zadovoljujejo potrebo po zvarjenih stojnih delih. Naši temeljni konkurenčni prednosti sta prilagodljivost in zanesljivost, saj zadostujemo različne potrebe naših partnerjev, s katerimi predano sodelujemo v celotnem procesu celovitih rešitev. Gradimo podjetje, ki temelji na vrednotah, v katere verjamemo in jim skušamo slediti. Verjamemo v poštenost, zaupanje, obojestransko zadovoljstvo, partnerski odnos in tradicijo prihodnost. Si želite postati del naše ekipe?


   predstavitev


   Innoduler d.o.o.

Aktualno


Seminar Varnost fotovoltaičnih sistemov

Vljudno vas vabimo, da se udeležite predavanj na temo najnovejših tehnologij s področja varnosti fotovoltaičnih sistemov, načrtovanja tipskih razdelilcev, strelovodne inštalacije in prenapetostne zaščite za sončne elektrarne ter hranilnikov električne energije, ki bodo potekale 10. maja 2023 v prostorih Višje strokovne šole Ravne, na naslovu Koroška cesta 10, Ravne na Koroškem.

Več ...


Dan sodobnih tehnologij 2023

Vljudno vas vabimo, da se udeležite predavanj in predstavitev na temo najnovejših tehnologij s področja strojništva in mehatronike, ki bodo potekala 24. maja 2023 v prostorih Višje strokovne šole Ravne, na naslovu Koroška cesta 10, Ravne.

Več ...


Novi laboratoriji na Višji strokovni šoli Ravne

Laboratorij za ugotavljanje mehanskih lastnosti gradiv in mehanskih komponent

  • stroj za natezni preizkus,
  • stroj za preizkušanje udarne žilavosti,
  • merilnik trdote (Rockwell, Brinell, Vickers),
  • merilnik mikrotrdote z mikroskopom za opazovanje mikrostrukture.

Vsi stroji so podprti z računalniško obdelavo merilnih rezultatov in služijo za izvajanje vaj v okviru raznih predmetov. Poleg študijskih obveznosti se v laboratoriju izvajajo tudi meritve za potrebe gospodarstva.

Laboratorij za krmilno in regulacijsko tehniko

  • 10 učnih panelov z desetimi najbolj pogostimi aplikacijami,
  • 18 računalnikov, povezanih v računalniško omrežje z vso programsko opremo, ki je potrebna za izvajanje vaj v okviru raznih predmetov. Kadar v laboratoriju ne potekajo vaje, je laboratorij v prostem dostopu – za študente, diplomante ali za potrebe gospodarstva.

Laboratorij za robotiko in procesno avtomatizacijo

  • industrijski robot ABB IRB140,
  • 12 učnih panelov za načrtovanje in sestavljanje krmilnih sistemov,
  • 16 računalnikov, povezanih v računalniško omrežje z vso programsko opremo, potrebno za izvajanje vaj v okviru raznih predmetov. Kadar v laboratoriju ne potekajo vaje, je laboratorij v prostem dostopu za študente, diplomante ali za potrebe gospodarstva.

Postanite del skupnosti in se registrirajte.     Registracija