noscript-img Koroški center novih tehnologij

Koroški center novih tehnologij  Koroški center novih tehnologij

gospodarski portal koroške regije

Objave


Filter

Iskanje ustreznega mladega kadra


2021-12-02
11:06:12

Povezava


http://

Priloge


Spoštovani,

V podjetju STROJI RAVNE SERVIS, d.o.o. delamo na področju servisiranja, obnov, remontov, izdelave raznih delov stiskalnic (mehanskih-ekscentričnih in tudi hidravličnih).
V letošnjem letu smo delali zelo dobro, zato je povpraševanja za storitvami in izdelavo zelo veliko, kar pa pomeni, da je potrebno resno razmišljati o zaposlitvi ustreznega mladega kadra. Trenutno nas je zaposlenih 5.

Zato se obračam na vas in vaše zdajšnje študente strojništva in mehatronike, ki bi imeli željo zaposlitve v takšnem podjetju. Pri nas bodo soočeni s področji strojništva, hidravlike, elektrike, elektronike/programiranja, pnevmatike, mazanja,….
Iščemo strojne tehnike/inženirje, za izvajanje servisov, remontov, raznih obnov stiskalnic in drugih strojev, praktično znanje je zaželjeno, delo je večino po terenu po Sloveniji, nekaj v delavnici podjetja, nekaj pa tudi tujine (Svet). Več bi se pogovorili naknadno…

Iščemo tudi mehatronike/elektrotehnike za PROGRAMIRANJE KRMILIJ SIEMENS ter sodelovanje na servisih, remontih, raznih obnovah in zagonih stiskalnic in drugih strojev, delo je večino po terenu po Sloveniji, nekaj v delavnici podjetja, nekaj pa tudi tujine (Svet)….

Vsekakor iščemo kader za daljše obdobje, s tem namenom bi tudi pomagali osvojiti čim več praktičnih in teoretičnih znanj, seveda tudi izobrazit (tečaj programiranja SIEMENS, ipd.,…)


   oglas


   STROJI RAVNE SERVIS d.o.o.

Aktualno


Novi laboratoriji na Višji strokovni šoli Ravne

Laboratorij za ugotavljanje mehanskih lastnosti gradiv in mehanskih komponent

  • stroj za natezni preizkus,
  • stroj za preizkušanje udarne žilavosti,
  • merilnik trdote (Rockwell, Brinell, Vickers),
  • merilnik mikrotrdote z mikroskopom za opazovanje mikrostrukture.

Vsi stroji so podprti z računalniško obdelavo merilnih rezultatov in služijo za izvajanje vaj v okviru raznih predmetov. Poleg študijskih obveznosti se v laboratoriju izvajajo tudi meritve za potrebe gospodarstva.

Laboratorij za krmilno in regulacijsko tehniko

  • 10 učnih panelov z desetimi najbolj pogostimi aplikacijami,
  • 18 računalnikov, povezanih v računalniško omrežje z vso programsko opremo, ki je potrebna za izvajanje vaj v okviru raznih predmetov. Kadar v laboratoriju ne potekajo vaje, je laboratorij v prostem dostopu – za študente, diplomante ali za potrebe gospodarstva.

Laboratorij za robotiko in procesno avtomatizacijo

  • industrijski robot ABB IRB140,
  • 12 učnih panelov za načrtovanje in sestavljanje krmilnih sistemov,
  • 16 računalnikov, povezanih v računalniško omrežje z vso programsko opremo, potrebno za izvajanje vaj v okviru raznih predmetov. Kadar v laboratoriju ne potekajo vaje, je laboratorij v prostem dostopu za študente, diplomante ali za potrebe gospodarstva.

Postanite del skupnosti in se registrirajte.     Registracija